Over Mij

.

 

 

Welkom bij Pedicure praktijk By Roos!

 

Mijn naam is  Rosina Oden (u mag ook Roos zeggen). Ik ben getrouwd en moeder van een zoon en dochter. Na jaren werkzaam te zijn geweest in loondienst heb ik in 2023 de stap gezet naar een eigen pedicure praktijk aan de Rijnstraat 22 te Geldermalsen.  Mijn praktijk is gevestigd op de begane grond van het gebouw "De Lingehoeck " en is voorzien van een groot (gratis) parkeerterrein, aan de rand van het centrum van Geldermalsen, tegenover een grote supermarkt en op loopafstand van de overige winkels en horeca.


Iedere voet is uniek en dat maakt mijn vak juist zo leuk!  Professionaliteit, hygiëne en kwaliteit zijn voor mij belangrijke uitgangspunten.  Ik ben gediplomeerd Pedicure en daarom ook aangesloten bij ProVoet. Dit geeft u de zekerheid dat ik in het bezit ben van een erkend vakdiploma want Pedicure is tenslotte een vrij beroep. Als ProVoet lid volg ik regelmatig bij- en nascholingen om mijn kennis en vaardigheden uit te breiden en op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en behandelmethoden.

 

Geldermalsen is bovendien centraal gelegen en makkelijk bereikbaar voor mensen uit Buurmalsen, Tricht, Meteren, Buren, Avezaath, Wadenoijen, Erichem, Varik, Opijnen, Beesd, Deil, Enspijk, enz.

Bent u op zoek naar een Pedicure in Beesd?

Bel gerust voor een afspraak, de koffie (of thee) staat klaar!
Tel.: 06- 12 39 1200

icure Tiel - Pedicure Geldermalsen - Pedicure Meteren - Pedicure Tricht -Pedicure Geldermalsen - Pedicure Erichem - Pedicure Buren - Pedicure Buurmalsen - Pedicure Avezaath- Pedicure Geldermalsen - Pedicure Meteren - Pedicure Asch - Pedicure Buren - Pedicure Est - Pedicure Tiel - Pedicure Est - Pedicure Buren - Pedicure Buurmalsen - Pedicure Beesd - Pedicure Zoelen

Lidnummer: 315223

Kamer van Koophandel: 90910419