De Praktijk

De Pedicure behandeling

Ik bied u verantwoorde zorg voor uw voeten, of u nu gewoon even wilt ontspannen, of nu eens eindelijk van die vervelende voetproblemen af wilt komen. Ik vind het belangrijk u net dat beetje extra te geven!

 

Mijn pedicure behandelingen worden uitgevoerd met de zogenaamde "nattechniek" waardoor de behandeling vrijwel pijnloos is. Het te behandelen gebied wordt tijdens de behandeling direct afgekoeld met een speciale vloeistof zodat er minimale warmteontwikkeling ontstaat en de behandeling zodoende minder gevoelig is.

 

Hygiëne 

Het is van groot belang dat er in het vak Pedicure uiterst hygiënisch gewerkt wordt.  Hygiëne staat dan ook bij Pedicure praktijk By Roos, hoog in het vaandel. Door onhygiënisch handelen worden klachten vaak verergerd

en ligt kruisbesmetting op de loer van bijv. een schimmel of wratten. Bij mij bent u ervan verzekert dan de instrumenten waarmee gewerkt wordt volgens de geldende richtlijnen worden gereinigd en gedesinfecteerd. 

 

Producten

Pedicure praktijk By Roos werkt met professionele voetverzorgingsproducten van PUUR VERA. Producten op basis van pure Aloë Vera gecombineerd met actieve natuurlijke bestanddelen.
De verzorgende en herstellende crèmes van PUUR VERA zijn uitermate geschikt voor de behandeling van ruwe, (extra) droge, vermoeide en/of pijnlijke voeten en diepe kloven. Het draagt mede bij aan de behandeling tegen eelt. Dringt diep door in de lagen van de huid, hydrateert en verzacht.
Zonder parabenen, Nederlands fabrikaat en veilig voor diabetici. Puur Vera is wordt uitsluitend verkocht door de professionele pedicure.

 

 

 

Puur Vera Pedicure Geldermalsen By Roos